dijous, 25 de febrer del 2016

Coneix el Nou Renault Mégane Sport Tourer

Nou Renault Mégane Sport Tourer
 
Renault desvetlla Nou Mégane Sport Tourer, un model Break del segment C, que estarà present en la seva versió GT a l'stand de la marca del proper Saló de l'Automòbil de Ginebra 2016.

Nou Mégane Sport Tourer GT compta en el seu ADN amb un forta component esportiu, assegurat tant pel seu disseny com per les seves qualitats dinàmiques. Està dotat amb el sistema de quatre rodes directrius 4Control, una primícia mundial en aquest segment.
 
Nou Renault Mégane Sport Tourer
 
Aquest model Break, derivat de Nou Mégane i íntegrament nou, es caracteritza per un disseny elegant i amb personalitat esportiva. Incorpora un alt nivell de modularitat, molt intuïtiva, i un maleter amb ampli espai de càrrega, fàcilment configurable, que compta amb el major ample del seu segment.

El disseny de Nou Mégane Sport Tourer reuneix dinamisme i elegància, integrant la signatura lluminosa distintiva en forma de C en els fars davanters, i incloent detalls cromats a les finestretes i els muntants. També incorpora barres de sostre en alumini.

Nou Mégane Sport Tourer GT hereta els gens de Renault Sport i està dissenyat per transmetre esportivitat: en la part davantera, la presa d'aire eixamplada, l'entrada d'aire en niu d'abella i el paracops són específics. En la part posterior, ve equipat amb tub de fuita cromat i un difusor perfilat per reforçar el seu look esportiu.


Nou Renault Mégane Sport

És, així mateix, el primer model Break del segment C a incorporar la tecnologia 4Control, que ha estat objecte d'una posada a punt específica amb l'objecte d'aportar dinamisme i precisió sobre carreteres sinuoses. A més, 4Control confereix una agilitat i maniobrabilitat extraordinàries per un Break en un entorn urbà.