dimarts, 6 de setembre del 2016


 
Amb l'arribada de setembre i com si iniciéssim un curs o un any nou, molts són els propòsits que ens plantegem, com per exemple aprendre a conduir o simplement perdre la por a agafar el cotxe.
La amaxofobia o por a conduir afecta a un de cada tres conductors a tota Espanya. Tot i tindre el carnet de conduir moltes persones la pateixin de tota manera, i a causa dels nervis i la inseguretat es veuen impedits a reaccionar davant d'imprevistos durant la conducció.
 
Habitualment aquesta por es genera arran d'un accident o quan no s'agafa el cotxe durant un llarg període de temps. Malgrat això, també succeeix en persones que encara no tenen el carnet i que deixen transcórrer el temps sense assistir a l'autoescola per por a haver de fer front a la conduir.
 
Els especialistes expliquen que el procés de pèrdua de por pot durar uns tres mesos de mitja, tot depenent de la persona en particular i de la seva actitut. En tot cas es tracta d'un procés que requereix temps i pràctica, a més de l'aplicació d'uns mètodes diferents als habitualment apresos a les autoescoles.
És important que en un primer lloc, els futurs conductors tinguin una presa de consciència del problema, realitzin tècniques de control de l'estrès i dels pensaments negatius i després cal treballar mètodes especialitzats per a poc a poc anar afrontant el problema.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada