dijous, 12 de maig del 2016

Autoxandri exposa la gamma Renault ZE a la Rambla de Tarragona

Autoxandri va estar present amb la seva gamma Renault ZE, a l'exposició dedicada als vehicles elèctrics, híbrids i alternatius en el marc del 5è BioEconomic. L'acte organitzat per la Fundació Tarragona Smart Mediterranean City, juntament amb la Universitat Rovira i Virgili, el Centre d'Estudis de Dret Ambiental de Tarragona (CEDAT), l'Ajuntament de Tarragona i BioEconomic es va celebrar el passat dissabte 7 de maig, de 10 a 19 h a la zona d'exposició i proves resevada a la Rambla Nova de Tarragona.
 
Twizy, ZoeKangoo ZE van estar exposats com a mostra de vehicles 100% elèctrics.
 
Twizy, el petit biplaça, segur, confortable, obert, energètic, divertit i totalment innovador, va captar l'atenció dels més curiosos, que s'apropaven per descobrir l'interior del quadricicle i el seu senzill i pràctic sistema de recàrrega.
 
Zoe, la berlina de 5 portes, representa el vehicle compacte dintre de la gamma 100% elèctrica. Aquest innovador automòbil és el primer cotxe totalment elèctric, dissenyat per a ser accessible a la quantitat més gran de persones possibles. Resulta ideal per a cobrir les necessitats quotidianes, amb un disseny únic i l'última tecnologia eficient i eficaç per a respectar el medi ambient.

Kangoo ZE, és el perfecte company que s'adapta a les necessitats dels professionals, tan fiable i pràctic com també funcional. Totalment modulable, disposa d'un espai de càrrega de fins a 4,6m³ i 650kg de càrrega útil. Disponible en 3 versions diferents: Kangoo ZE 2 places, Kangoo Maxi ZE 2 places i Kangoo Maxi ZE amb 5 places. Kangoo ZE pot beneficiar-se de diverses transformacions i adaptacions per a satisfer totes les necessitats que es requereixin.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada