dijous, 30 de juliol del 2015

Renault Kangoo Combi

Nou Renault Kangoo
Kangoo canvia d'imatge i incorpora ara la nova identitat de marca de Renault. El paragolpes davanter i els fars evolucionen per oferir una linia sòbria i harmoniosa. L'habitacle no es queda endarrera tampoc, amb una nova consola central i un nou volant (en versions amb noves motoritzacions).
 
Modularitat i practicitat
 
Nou Kangoo s'adapta a les teves necessitats en qualsevol circumstància: transportar objectes voluminosos o molt llargs mantenint al mateix temps seients en la part posterior, una sortida en família durant un cap de setmana o anar de vacances amb un gran equipatge…

Tot això resulta possible gràcies a l'excepcional modularidad de Kangoo i a la seva àmplia varietat d'opcions: banqueta 1/3 2/3 abatible sobre el sòl, seient de passatger davanter abatible, safata oculta equipatges de múltiples posicions i movible, barres de sostre innovadores, versió 7 places amb Grand Kangoo, nombrosos compartiments...
 
Espai modulable de Renault Kangoo
 
Tecnologia i oci
 
Per als professionals més exigents, Nou Kangoo va més lluny introduint noves funcions tecnològiques com la navegació connectada i integrada R-LINK, noves ràdios, una nova generació d'ESC combinada amb l'Extended grip i l'assistència a l'arrencada en pendent.
 
Sistema R-link de Kangoo
R-Link Evolution amb la seva nova pantalla tàctil et permet fer zoom o scroll amb els teus dits, igual que amb un Smartphone o una Tablet. El seu reconeixement de veu i els seus comandaments al volant ofereixen un accés senzill i intuïtiu a funcionalitats innovadores i pràctiques: navegació TomTom, multimèdia, telèfon mans lliures amb Bluetooth® o fins i tot informació sobre el teu vehicle.
 
Amb TomTom Traffic Kangoo es converteix en un vehicle sense obstacle dins i fora de la ciutat
Beneficia't també d'un any de connectivitat gratuït en el qual podràs descarregar-te aplicacions gratuïtes i de pagament, tant dins com fos del vehicle, a través de R-Link Store i el nostre catàleg d'aplicacions online. També està inclòs TomTom Traffic: la millor informació sobre el tràfic en temps real per calcular el teu trajecte i optimitzar els teus desplaçaments.
Informa't sobre més models de Kangoo a:
 
 
 

dijous, 16 de juliol del 2015

Prepara el teu vehicle per a la ITV



L' Inspecció Tècnica de Vehicles és un control tècnic obligatori amb una periodicitat  establerta per llei. Gràcies a la revisió de pre-itv que realitzem a Grup Autoxandri, et pots estalviar diners i temps. Els nostres experts t'ajudaran a passar-la sense problemas.
 
ITV
 
Si el teu vehicle pesa menys de 3,5 tones, ha de revisar-se a intervals regulars:
- La primera inspecció tècnica ha de realitzar-se en transcórrer 4 anys des de la seva matriculació.
- Els següents controls es duen a terme cada 2 anys.
- En cas de transferència d'un vehicle de més de 4 anys, el venedor haurà de presentar un justificant de la ITV pasada.
 
Elements que es revisen durant els controls de la itv
 
 
Són controlats des de la identificació del vehicle al condicionament exterior, passant per la carrosseria, senyalització, enllumenat, condicionament interior, frenat, adreça, suspensió i funcionalitat del motor.
 
Les tres principals causes d'inspecció desfavorable són els frens, l'enllumenat i la senyalització.
 
Si els defectes són lleus s'esmenen i no és necessari tornar a passar la ITV, si fossin greus és necessari tornar a passar-la i si són molt greus el vehicle queda immobilitzat i no pot moure's pels seus propis mitjans, serà necessària una grua per al seu trasllat al taller.
 
La solució Renault: Solament Renault està a l'alçada del teu Renault

A Renault Grup Autoxandri ens adaptem a les teves necessitats. Per això t'oferim:
-  Revisió Pre- ITV.
- Tranquil·litat: realitzant la pre-ITV en qualsevol dels nostres tallers, el teu vehicle passarà la ITV sense cap dificultat ni cap anomalía. 
 
Demana cita a un dels nostres tallers si necessites fer la revisió pre-itv:
 
Grup Autoxandri

AUTOXANDRI – C/ Josep Mª Folch i Torres 12 (Pol. Com. Les Gavarres) · 43006 Tarragona Tel. 977 050 050
AUTOXANDRI- Passeig Sunyer 30-32 · 43202 Reus (Tarragona)  Tel. 977 323 614
AUTOSALAVENDRELL- Carrer Industria 54 · 43700 El Vendrell (Tarragona) Tel. 977 15 71 98
AUTOSALAVALLS - Carretera del Pla 198 · 43800 Valls (Tarragona) Tel. 977 608 160
J.XANDRI - Carretera Nacional II km.518 · 25200 Cervera (Lleida) Tel. 973 530 410

dijous, 9 de juliol del 2015

El nou TALISMAN de Renault

Renault Talisman
Renault ha presentat aquest passat dia 6 de Juliol, el seu nou model de Berlina, batejat amb el cridaner nom de TALISMAN. La paraula “talismà” evoca protecció i poder, sent al mateix temps una paraula fàcil de pronunciar i amb un significat àmpliament conegut.

D'altra banda, un talismà és un objecte al que se li atribueixen poders màgics, els trets més màgics de Renault Talisman són:
 
Renault Talisman és màgic en elegancia:

Interior del Renault Talisman
Prepara't per atreure totes les mirades. Una berlina de gran magnitud, Renault Talisman es distingeix per la seva elegància. Equilibri en les seves proporcions tant davanteres com a posteriors, Renault Talisman posseeix tots els avantatges d'una gran berlina tricos dissenyada per al teu benestar, i el dels teus passatgers. Es caracteritza per un disseny i una identitat lluminosa amb molta classe. Apreciaràs les seves línies precises, afilades i amb una habitabilitat esplèndida, Renault Talisman al·ludeix al dinamisme i a la modernitat.

Renault Talisman és màgic en confort:
 
Detalls dels seients de Renault Talisman
Detalls del volant de Renault Talisman
Relaxa't, condueixes un Renault Talisman. Equipat amb seients ergonòmics de nova generació i amb nombrosos equipaments Hight-Tech, Renault Talisman et garanteix un confort excepcional. El seu generós espai a l'interior et convida a la relaxació i a l'evasió.
 
Renault Talisman és màgic en sensacions:
 
Equip Bosé de Renault Talisman
Sistema 4Control de Renault Talisman
Gràcies al sistema Multi-Sense, Renault Talisman ofereix diferents perfils de conducció. Al volant, les diferències es perceben en el sistema 4Control, en l'amortiment pilotat, en la direcció, el motor i en el funcionament de la Caixa EDC, però no només la mecànica es modifica. Depenent de la manera de conducció —Confort, Sport o Eco — l'habitacle del Renault Talisman es transforma en un espectacle sensorial: la il·luminació interior pot variar entre el verd, blau, sèpia, vermell o violeta; l'estil, les dades mostrades i el color dels instruments de bord es modifiquen; canvia la sonoritat del motor, el massatge dels seients i el funcionament del climatitzador.

Amb tantes variables de conducció i de l'interior, el Renault Talisman també permet personalitzar al gust del conductor cadascun dels paràmetres anteriors.
 
 
Descobreix més sobre Talisman, en aquest vídeo:
 
 
Més informació a:
 
 
 

dijous, 2 de juliol del 2015

KADJAR XTreme Xperience


 
T'agrada el surf? Doncs amb Grup Autoxandri i gràcies a Renault estàs d'enhorabona, perquè aquest any amb Renault KADJAR podràs viure el Campionat Mundial de Surf de Galícia d'una forma irrepetible. Sortegem 3 experiències dobles que inclouen:

• Trasllat a Galícia des de la teva ciutat d'origen.
• 6 nits d'allotjament amb desdejuni inclòs.
• Càtering en el recinte de l'esdeveniment.
• Accés a festes privades i sopars.
• Campament VIP: 5 classes particulars de surf (3 hores diàries) amb equipament inclòs.
• I el millor, prova exclusiva d'un Renault KADJAR.
 
Descobreix Renault Kadjar a través dels vídeos que la marca ha preparat amb tres esportistes d'èlit de l'esport estrem:
 
Leo Nobile - Urban Mountainbike
 
Leo Nóbile desafia la gravetat amb el seu estil free rider. El seu territori: la ciutat. La seva arma: una bicicleta. La seva missió: que els peus no toquin el sòl.
 
 
Tom Cout - Kitesurf

Tom especialista del Kitesurf, gaudeix fent increïbles moviments i salts de freestyle.
 
 
Chris Macdougall - Basejump

El professional del salt base Chris MacDougall, campió del món, s'enfronta a un Nou repte, 1 dia, 4 salts base.


 
 
Després d'aquests vídeos, t'atreveixes a encendre la teva adrenalina en el Campionat Mundial de Surf?

Més informació a:

http://www.renault.es/gama-renault/renault-vehiculos-turismos/gama-kadjar/kadjar/

http://formulario.renault.es/kadjar/

http://www.autoxandri.com/