divendres, 22 de maig del 2015

Grup Autoxandri ha participat i patrocinat la 1ª Mostra de Mobilitat elèctrica del Camp de Tarragona


Amb la finalitat de difondre les últimes novetats del sector de la mobilitat elèctrica del Camp de Tarragona, Etecnic i Vapor Lab han creat la Primera mostra de mobilitat elèctrica que s’ha celebrat el passat Dijous 21/05/2015 de 11 a 13:30h i de 17 a 21h i en la que Grup Autoxandri hi ha participat. Aquesta jornada dedicada a la sostenibilitat s’ha dividit en dues parts:

1. Destinada a professionals del sector de la mobilitat urbana (tècnics municipals, regidors, alcaldes, sector hoteler, cambres de comerç, gestors d’aparcaments públics, fabricants de vehicles elèctrics,...). Aquesta primera part de la jornada ha constat d’una conferència a càrrec de Jorge Ríos, gerent d’Etecnic, que, sota el títol de “Present i futur de la mobilitat elèctrica al Camp de Tarragona”, ha fet una radiografia del sector de la mobilitat elèctrica a les comarques del Camp de Tarragona i quin ha de ser el futur del sector.
 
La mostra ha comptat també amb una exposició de vehicles elèctrics, punts de recàrrega i d’empreses que utilitzen la mobilitat elèctrica per desenvolupar la seva activitat.
2. Destinada al públic general. Exposició i prova de vehicles elèctrics i punts de recàrrega de vehicles elèctrics, tant per a ús privat com públic.
La mostra, que ha comptat amb la presència dels models de gama ZE de la casa Renault, els seus dos vehicles 100% elèctrics Renault Twizy i Renault Zoe.
 
Renault Twizy de Grup Autoxandri, present a la Mostra de Mobilitat elèctrica
 
Renault Twizy: l'electró lliure ultramòbil, reinventa avui la teva vida a la ciutat. Twizy, biplaça segur i confortable, elèctric, obert, energètic, divertit, audaç, rellança la revolució elèctrica amb un disseny totalment innovador. Aquest quatricicle es condueix amb permís de conduir tipus B i la versió Twizy 45 sense permís, a partir de 15 anys. Amb Twizy, fas que circuli l'energia.
 
Renault Zoe de Grup Autoxandri, present a la Mostra de Mobilitat elèctrica
Renault Zoe: Amb Renault ZOE, berlina de 5 portes, vehicle compacte i 100% elèctric, comença una nova era automobilística. ZOE és el primer cotxe dissenyat per ser realment accessible per a la major quantitat possible de persones, i resulta ideal per a les necessitats quotidianes. La tecnologia que conté per a cuidar-te i cuidar el teu medi ambient avui.
Imagina carrers sense sorolls de motors, sense emissions de CO2, una ciutat on es viu millor… Ja no és necessari esperar a les estacions de servei, n’hi ha prou amb connectar el teu cotxe com un Smartphone. Temps que estalvies per a dedicar-lo al que vulguis. Et ve de gust? Doncs comencem a construir el nostre futur.
 
Tots en som responsables!

dijous, 14 de maig del 2015

El Saló de l'Automòbil de Barcelona 2015

Del 7 al 17 de Maig es celebra el Saló de l'Automòbil a la ciutat de Barcelona, des de Grup Autoxandri hi hem assistit i us volem fer un petit tast de totes les novetats de Renault, presentades al Saló. 
 
Renault Kadjar, nou crossover de la marca
 
Després de l'èxit de Captur que s'ha convertit sense cap dubte en el crossover urbà capdavanter d'Espanya i Europa, Renault ha presentat durant aquest saló de l'automòbil, a Kadjar, produït a Palència, és el nou crossover de la marca que molt aviat estarà disponible als concessionaris de Grup Autoxandri.
 
Nou Renault Espace
La següent novetat de Renault aquest any, és la cinquena generació d'Espace, que canvia completament respecte a les seves anteriors generacions, passant de ser un monovolum  a un crossover modern, espaiós i còmode en la seva conducció i per als seus passatgers.
 
Nou Renault Espace amb més autonomía
Quant a vehicles elèctrics, Renault ZOE, el cotxe 100 % elèctric amb 0 emissions, estrena motor estrenés motor. El vehicle que guanya 30 km d'autonomia, podrà arribar a realizar 240 km amb una sola recàrrega. ZOE és qualificat un dels millors vehicles 100% elèctrics del mercat actual. 
 
Renault Twingo
I que dir del petit de la casa, Renault Twingo, aquest petit-gran vehicle que garanteix una gran mobilitat per ciutat, amb una conducció àgil i divertida. Que guanya capacitat interior gràcies a la disposició del seu motor a la part posterior del cotxe.
 
Totes aquestes novetats i més les trobaràs molt aviat a Grup Autoxandri, segueix-nos a Facebook i LinkedIn per conèixer les nostres promocions i no perdis detall de totes les accions que realitzem per a tu.