dijous, 29 de gener del 2015

Consells per a la conducció segura sobre neu


Conduir sobre qualsevol tipus de superfície inusual requereix una sèrie d'habilitats, especialment quan la carretera està nevada o amb plaques de gel. Amb les baixes temperatures que vivim aquests dies, moltes són les carreteres que ens poden presentar dificultats i posar a prova la nostra destresa en la conducció. Des d'Autoxandri et volem oferir alguns consells perquè puguis desenvolupa una conducció segura, en condicions extremes.
 

Renault Koleos circulant sobre neu

El primer element i bàsic per a conduir segurs en qualsevol superfície és portar el vehicle amb els pneumàtics adequats. En carreteres nevades i amb gel, el més recomanat és el pneumàtic d'hivern, com així s'anomena popularment, consta de major adherència al terreny, permetent seguretat en l'acceleració i la frenada. En cas de no tindre pneumàtics d'hivern haurem de posar cadenes.

La vista és el factor que més ens limita a l'hora de conduir. L'anticipació visual fa que de forma immediata també adaptem la velocitat a les circumstàncies. En corbes és bàsic anticipar-se visualment i buscar la sortida de la corba i no la direcció a la qual va la part davantera del cotxe.
 
Corba de carretera nevada, on cal estar especialment atent
 
Cal evitar qualsevol tipus de maniobra brusca, com una forta frenada, forta acceleració, gir excessiu del volant. La suavitat en la conducció incideix directament en la qualitat i seguretat de la conducció en casos extrems.

A l'hora de prendre corbes, mai girar més del degut el volant. Un angle de gir excessiu en el volant provoca immediatament l'aparició del subviratge, és a dir, el cotxe comença a derrapar del tren davanter. En aquest instant, girar menor el volant serveix perquè el cotxe giri més.

El més recomanable en el cas que hàgim de frenar, és utilitzar el mateix motor per poder detenir el cotxe. En el cas que hàgim de trepitjar el pedal del fre, fer-ho sempre amb les rodes rectes. Si frenem amb les rodes girades l'única cosa que fem és perdre encara més el control de la situació.
 
Recorda que una conducció tranquil·la millora la seva fluïdesa, no oblidis com a mesura preventiva portar el mòbil ben carregat quan hagis de conduir en aquestes condicions.
 
Des de Grup Autoxandri, el teu concessionari i taller oficial Renault/Dacia et desitgem una conducció sempre segura i que gaudeix molt d'aquest hivern a la carretera amb aquesta oferta especial.
 
Oferta vàlida per a Renault

Oferta vàlida per a Dacia
 

dijous, 22 de gener del 2015

Dacia Dokker, la primera furgoneta de la gamma Dacia

Dacia Dokker, disponible a Autoxandri
Una furgoneta amb gran capacitat

Dokker és la primera furgoneta autèntica de la gamma Dacia. Aquest pràctic vehicle és molt polivalent i sap adaptar-se a totes les teves necessitats, ja es tracti de seients per als teus passatgers o espai de càrrega, en les millors condicions de confort.
 
Dokker es proposa amb una o dues portes laterals lliscants, l'obertura de les quals, la més àmplia del mercat, permet un accés particularment fàcil als seients posteriors. Amb la seva banqueta posterior abatible molt funcional, resulta molt fàcil passar d'una configuració de 5 places a una configuració de 4, 3 o 2 places segons les teves necessitats a cada moment, deixant així lliures fins a 3 m3 de càrrega.
 
El maleter de Dokker proposa la major longitud del mercat (1,16 m) i el seu accés resulta més fàcil gràcies a un llindar de càrrega baix i 2 portes posteriors asimètriques (1/3-2/3). Per tant, Dokker combina la capacitat de càrrega i el confort.
 
Habitabilitat confortable
 
Habitacle interior Dacia Dokker


Gran capacitat i racons adaptats a la càrrega de Dacia Dokker
 
Dokker és un vehicle pensat per simplificar la vida a bord i per a un còmode ús quotidià. Pràctic, l'accés a bord i la càrrega d'objectes en el maleter resulten molt simples, gràcies a les seves portes laterals lliscants particularment amples i a les portes posteriors asimètriques, amb un llindar de càrrega bastant baix. Dokker proposa igualment nombrosos compartiments, que ofereixen una capacitat de fins a 41 litres. Dokker està dotat d'una calefacció i climatització eficaces, ràpides, que garanteixen un confort tèrmic homogeni en tot l'habitacle.
 
La fiabilitat de Dacia Dokker
 
Estètica robusta i sòlida de Dacia Dokker
 
Dokker, fidel als gens de la marca Dacia, posseeix totes les qualitats requerides en termes de fiabilitat i robustesa. Ha estat provat en les condicions d'ús més difícils i ha demostrat la seva capacitat de resistència. Com els altres membres de la família Dacia, Dokker es beneficia de solucions tècniques d'eficàcia demostrada en el Grup Renault, garantia de la seva solidesa i rendiment.
 
Vine a Grup Autoxandri i descobreix Dacia Dokker, experimenta la sensació Dacia.

dijous, 15 de gener del 2015

Edició Limitada Renault Captur Helly Hansen

Renault Captur Helly Hansen, disponible a Autoxandri
Per a tots aquells/es amb esperit aventurer, Renault llença al mercat l'edició limitada Captur Captur Helly Hansen, disponible en dues modalitats bitó: carrosseria Vermell Desig amb sostre negre, i carrosseria Ivori amb sostre negre. Renault Captur Helly Hansen et convida a explorar i descobrir un món de sensacions.
 
El primer crossover de Renault està dotat d'un look provocador reafirmat amb el seu nou color Vermell Desig exclusiu en la gamma Captur, les seves proteccions davanteres i posteriors en gris, les seves llandes de 17" endiamantadas en negre.
 
Sistema R-link sèrie limitada Renault Captur Helly Hansen
Extended Grip Renault Captur Helly Hansen
L'aventura és genial, sobretot quan estàs ben equipat. Per facilitar el teu recorregut, tan variat com tu vulguis, Renault Captur Helly Hansen ho té tot previst: sistema Extended Grip, navegació connectada R-Link, climatització automàtica... i fins a radar de proximitat posterior amb càmera!
 
Interior Renault Captur Helly Hansen, seients posterior

Interior Renault Captur Helly Hansen, volant
Interior Renault Captur Helly Hansen, guantera
Més enllà d'un look exterior reafirmat, l'interior de la sèrie limitada Captur Helly Hansen està cuidat al detall per oferir-te el màxim confort. Els seus seients exclusius són garantia de qualitat i de benestar. Els elements de disseny específics (motllures del tauler de bord en vermell, incrustacions de fibra de carboni en el volant, llindar de les portes cromat, catifetes davanteres...) atorguen a la sèrie limitada Captur Helly Hansen un ambient tan esportiu com a acollidor.
 
Creat per a l'aventura
 
Renault Captur Helly Hansen, disponible a Autoxandri
Captur Helly Hansen ha nascut per a l'aventura i ho demostra. El seu sistema d'anti-patinatge Extended Grip es distingeix gràcies a una motricitat òptima en qualsevol tipus de terreny, oferint al conductor la possibilitat de triar entre tres maneres d'adherència: "Ruta, "Terreny tou" i "Expert".
 
Tant en terrenys convencionals com sobre neu o en el fang, l'Extended Grip farà les delícies d'aquells als quals li agrada sortir-se del camí, sense preocupacions. Associat als seus pneumàtics desenvolupats específicament, Captur Helly Hansen és una garantia de seguretat gràcies a la seva gran adherència en condicions difícils.
 
Si el teu esperit és aventurer i necessites un vehicle que estigui a l'altura de les teves expectatives Renault Captur Helly Hansen és la teva opció, vine a Autoxandri i descobreix l'energia d'aquesta sèrie limitada tan especial.