dilluns, 22 de desembre del 2014

Autoxandri et desitja unes Bones Festes

Des d'Autoxandri us volem agrair un any més la confiança dipositada en el nostre grup de concessionaris oficials Renault/Dacia.
 
Dia a dia treballem amb gran esforç per fer-te arribar el nostre millor assessorament, servei i tracte.
 
A la nostra empresa estem feliços de poder comptar amb la teva fidelitat i només podem dir-te de tot cor, que:


dimecres, 17 de desembre del 2014

Consells en un minut

Els frens

Frens Renault disponibles als taller del Grup Autoxandri
Utilitzats en cada trajecte, els frens formen part del “Triangle de seguretat” juntament amb els pneumàtics i els amortidors.

Un manteniment regular de les teves pastilles et permetrà allagar la durada dels teus discs de fre. D'aquesta manera evitaràs perdre el control del teu vehicle en cas de frenada brusca. Per a conserva millor el teu sistema de frenat i garantir la teva seguretat, a Autoxandri et recomanem:

- Controlar les pastilles de fre cada 20.000km o cada 2 anys
- Canviar el líquid de frens cada 120.000km o cada 3 anys
- Controlar els teus frens, pastilles o discos en cada revisió i netejar-los i controlar-los cada 60.000km si són frens de tambor.


En els nostres tallers oficials Renault/Dacia tenim professionals experts que realitzen el manteniment dels teus frens duent a terme un minuciós control de:

-L'estat de desgast de pastilles i discos
-L'estat del circuit de frenat
-El nivell de líquid de frens

Realitzar el manteniment de frens a un dels nostres taller del 
Grup Autoxandri assegura l'eficàcia del conjunt: pneumàtics, frens (pastilles, discs, líquid de frens), ABS i derivats, i evita que el desgast excessiu de pastilles danyi irreversiblement els discs.
 

Per a això els nostres tallers oficials Renault/Dacia et proposem preus adaptats a la teva necessitat i a les característiques del teu vehicle. Si desitges consultar-los:
 

 

dimecres, 10 de desembre del 2014

Dacia Logan MCV, habitabilitat insuperable

Dacia Logan MCV disponible a Autoxandri
Dacia Logan MCV proposa 5 places espaioses i un ampli maleter de 573 litres, al millor nivell de la seva categoria, per oferir-te el màxim de polivalència. La gran funcionalitat de la banqueta posterior 1/3-2/3 permet guanyar espai molt fàcilment, segons les teves necessitats de càrrega a cada moment.
 
L'accés al maleter és fàcil gràcies al seu llindar de càrrega baix. Logan MCV et proposa, per tant, un vehicle polivalent i, a més, al millor preu.

Disseny exterior

Exterior del Dacia Logan MCV disponible a Autoxandri
El Logan MCV, és un vehicle polivalent amb una habitabilitat rècord, no descuida tampoc la seva línia exterior. Els seus flancs marcats i el frontal característic de la marca Dacia permeten al Logan MCV lluir una línia harmoniosa que inspira solidesa i dinamisme al mateix temps.
 
Disseny interior
 
Interior del Dacia Logan MCV disponible a Autoxandri
Amb un disseny interior més atractiu Dacia Logan MCV destaca pel seu tauler d'abord, fet en carboni fosc o bi-to (segons les versions), amb una instrumentació completa i comandaments particularment funcionals.

Els contorns de les sortides d'aire, el logo en el volant i la inserció en la palanca de canvis són cromats. A la categoria Laureate, la consola central està realçada amb un embellidor en gris metall, a joc amb els tiradors de les portes així com la peça decorativa en el volant.

La qualitat percebuda ha estat cuidada i reforçada gràcies a l'elecció de materials i superfícies més refinats.
 
Fiabilitat i robustesa
 
Els vehicles Dacia han superat proves en les condicions més extremes. A més de les proves convencionals en bancs d'assaig de fàbrica, el grup Renault sotmet als seus nous vehicles a proves extremes en condicions reals, sobretot, per estar segurs que envelleixen bé.

Des de l'inici, els vehicles Dacia s'han dissenyat per vendre's a nivell internacional, sobretot als països emergents, amb un plec de condicions exigent tenint en compte la diversitat de carreteres en les quals poden evolucionar.
 
Garantia de 3 anys

La garantia del fabricador de 3 anys o de 100.000 km s'aplica al conjunt de models de la gamma: revisió en qualsevol taller de la xarxa i reparació amb el millor nivell de perícia amb peces originals.
 
 

Sense cap dubte, el vehicle familiar ideal, polivalent, funcional, fiable, amb estil i robust, a un preu insuperable.




O vine a veure'l i provar-lo al concessionari del Grup Autoxandri que més et convingui, demana cita a: http://www.dacia.es/gama-dacia/logan-mcv/presentacion/fiabilidad/


 

dimecres, 3 de desembre del 2014

R-link la tablet multimèdia integrada de Renault


Sistema R-link present en els vehicles Renault a Autoxandri

Conèixes el sistema R-link que incoporen els nous vehicle Renault?  Els vehicle Renault d'Autoxandri incorporen la tecnología R-Link, perfectament integrada en el tauler de bord i que et permet gaudir de:

- Una gran pantalla tàctil de 7" (18 cm) configurable segons les teves necessitats,
- Navegació TomTom®,
- Un innovador sistema de reconeixement vocal que permet, per exemple, trucar a una persona de la teva agenda telefònica o dictar una adreça per desplaçar-te a la mateixa.

Però sobretot Renault R-Link romàn connectat a internet i t'aporta assistència durant la conducció, per exemple, amb la millor informació sobre el trànsit en temps real (Serveis LIVE TomTom®) o alertes de zones perilloses. Podràs descobrir múltiples aplicacions a Renault Store.

Disseny cuidat
 

R-Link, situat com una autèntica joia del tauler de bord dels nous Renault, trasllada l'univers dels smartphone a un ús automobilístic amb la seva gran pantalla tàctil, les seves modernes interfases i un grafisme particularment treballat en el conjunt dels seus continguts...

Intuïtiu
 

La seva gran pantalla tàctil a l'abast de la mà entre el conductor i el passatger, el seu comandament sota el volant i el seu reconeixement vocal situat sobre el volant fan de R-Link un sistema pensat per al món de l'automòbil. Finalment, la informació i serveis de R-link resulten immediatament identificables gràcies a les icones preses del món de l'smartphone.

Personalitzable
 

R-Link s'adapta a les teves necessitats i et facilita la vida. Tria la teva pàgina d'inici, reconeix el teu smartphone i extreu la teva agenda telefònica.

Ergonòmic
 

R-Link, situat a la zona central i a l'abast de la mà, està dissenyat per ser utilitzat amb total seguretat. La seva ergonòmica pantalla tàctil i les seves icones fàcilment identificables fan de R-Link un objecte fàcil i accessible. Els continguts que poden distreure't estan bloquejats i solament funcionen amb el vehicle detingut (fotos, videos). Amb la funció "Text to speech" (lectura d'un text en síntesi vocal), quan està disponible, R-link et llegeix fins i tot els teus avisos d'informació. Gràcies als comandaments sota el volant, pots respondre a una trucada amb total seguretat mentre estas conduint. Pots trucar igualment al teu interlocutor amb el reconeixement vocal o dictar una destinació per no perdre de vista la carretera i mantenir les mans al volant.
 
 
Renault R-link, reconegut com el millor sistema multimèdia europeu:



Rànquing segons l'estudi de SBD sobre els sistemes multimèdia europeus

Un estudi realitzat per SBD, una societat experta en tecnologia automobilística, col·loca al sistema Renault R-Link al capdavant al mercat de tablets numèriques de navegació a bord europees.
Aquest estudi de mercat, avalua la facilitat d'utilització dels sistemes de navegació a bord europeus, i ha triat R-Link com el millor. D'entre els set sistemes de navegació analitzats, R-Link se situa al capdavant amb 85% de satisfacció, per davant d'Audi amb un 78%, i Mercedes amb un 75%.

L'estudi demostra que les aplicacions en si no són necessàriament el més important, sinó la manera en què s'implementen. La qüestió principal és que el sistema sigui el més simple i intuïtiu possible. L'estudi demostra que segons augmenten les funcionalitats del sistema, augmenta també la dificultat d'adaptació al dispositiu, la qual cosa acaba tenint conseqüències negatives en la nota que li atorguen els enquestats. Tampoc el preu del sistema garanteix millors prestacions... R-Link, sent molt més barat que ConnectedDrive de BMW, està considerat el millor sistema a bord mentre que l'alemany està en el sisè lloc de set!
Els consumidors que han provat les tablets d'abord, han triat en la seva gran majoria R-Link com la més intuïtiva.
 
Per més información d' R-link pots apropar-te a un dels nostres concessionaris del Grup Autoxandi o consultar el web: